PH128200

Ikea update

Mea culpa. Met dat mooie weer van de voorbije dagen is het zo moeilijk om me achter de computer te installeren. Ik zit liever met mijn voetjes in het zand. Sorry!

Ik geef jullie wel even dat IKEA heeft gereageerd op mijn vorige blogbericht. Leuk!
Ze lieten weten dat de catalogus in België uitkomt vanaf 28 augustus, nog eventjes geduld dus. De catalogus zal grotendeels hetzelfde zijn als de Amerikaanse, op enkele accenten na.
En heel goed nieuws: de SINNERLIG collectie komt ook bij ons in de winkels na de zomer.

Deze maand lanceerde IKEA wel  SKOGSTA, een collectie afzonderlijk te gebruiken meubels en accessoires voor de keuken en de eetkamer. De SKOGSTA collectie is gemaakt van massief acacia. Wat donkerder van kleur maar het straalt warmte uit en zal vele jaren meegaan.
75PH128171De SKOGSTA stukken zijn geïnspireerd op moderne, rustiek aandoende keukeninterieurs en op onze veranderende manier van leven, je kan ze in de hele woning op verschillende manieren gebruiken: de krukken zijn prima tafeltjes en de snijplanken kan je gebruiken als dienblad.

PH128182 75PH128184Natuurlijk, ik kan jullie die collectie tonen op foto’s (zie hieronder) maar ik moest dat toch ook nekeer in het echt zien. Dus ik deze vorige week donderdag naar IKEA. Ik dacht, het zal daar wel rustig zijn. Een weekdag, 10 uur ‘s morgens… wie gaat er dan naar IKEA?
Ja amai, druk! Niet te doen. Al die mama’s met hun zoon/dochter die voor de eerste keer op kot gaan! Waar is de tijd ;-)?

Soit, de SKOGSTA collectie is mooi. En ze ziet er ook super kwalitatief uit. Je loopt rond in IKEA en je krijgt zin om te koken, om confituur en allerhande sapjes te maken en om vooral veel te genieten. Dus… I LIKE IT. A LOT!
75PH128156 75PH128158Wat vind jij ervan??

x

Een gedachte over “Ikea update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>