goodnightlightm

Goodnight lights

Ontwikkeld door Lorena Canals en Eva Newton, is Goodnight Light een verlichtingsstudio gebaseerd in Parijs en Barcelona. De lampjes worden gemaakt in Spanje uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd.

De filosofie van Goodnight Light wordt gedreven door hun overtuiging dat goed design een volwaardige rol zou moeten spelen in de moderne kinderkamer. En gelijk hebben ze!
Fantastisch design moet niet enkel voor volwassenen bestemd zijn. Vandaar dat hun lampen ontworpen zijn om kinderen en volwassenen te bekoren en om te passen in eender welke omgeving. Met zuivere lijnen, nostalgische referenties en in het oog springende kleuren, is elk van hun ontwerpen een uitnodiging voor de verbeelding; interieurs decorerend met dromerige poëzie.
goodnight light bunnyIk hou van de mooie zachte kleuren, de ‘retro feel’ en ik ben overtuigd dat hun lampen evengoed in een vintage als een ‘simpel stoer’ interieur passen. Overdag een tijdloze decoratie in elk interieur en ‘s nachts brengen ze een warme gloed over de kamer. Er zijn vier productreeksen.

Paper Boat Lamp
goodnightlighta goodnightlight9

Pina Colada Lamp
goodnightlightk
Akira the Owl lamp
goodnightlightg goodnightlighthBunny Baby Lamp
goodnightlightc goodnightlighte goodnightlightdStijlvol, tijdloos en een tikkeltje poëtisch.
Wat is jouw favoriete Goodnight Light?

 Foto’s: Goodnight Light

2 gedachten over “Goodnight lights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>