PFFF

Zaag. door Tina Peirlinck

In oktober is het de Biënnale Interieur in Kortrijk. Met z’n allen daarheen zou ik zeggen. Hier worden beloftevolle ontwerpers in de kijker geplaatst, geselecteerd door de jury van Design Platform Vlaanderen.
Eén van de 15 ontwerpers die haar werk mag voorstellen op Ventura Interieur in de Budafabriek is Tina Peirlinck. En Tina, die maakt mooie dingen!
Met de serie ZAAG. stelt TINA PEIRLINCK een heel mooie reeks houtwerk voor. Het centrale concept van deze reeks is de mogelijkheid het uitzicht van het meubel te wijzigen volgens de ‘mood’ toestand van de gebruiker. Omdat mijn ‘mood’ wel eens durft veranderen, zou ik vaak een ander interieur hebben… Ideaal.
ZAAG. zoekt de ironie in het ‘geklaag en gezaag in het dagelijks leven’ en probeert de je positief te verrassen. Zo kunnen lades op verschillende manieren in de bijzettafel gebruikt worden, kan een eenvoudige kast meteen een ander uiterlijk krijgen door de kastdeur om te draaien en een printje tevoorschijn te toveren of kunnen er kapstokken weggehaald of toegevoegd worden op het kapstoksysteem waardoor je telkens een ander uitzicht krijgt. En het moet gezegd worden: de PFF kapstokjes, dat zijn toch kunstwerkjes op zich?!
Haar meubeltjes koop je via de webshop.
Meer info: www.tina-peirlinck.be

ZAAG. is a series of woodwork designed & made by Tina Peirlinck. The main idea behind this line is that you have the possibility to change the look of the furniture piece depending on its user’s mood. ZAAG. points out the irony in the daily moaning and complaining of people and tries to surprise the user in a positive way. More info: www.10a-peirlinck.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>