Red Dot Design Award voor Yps eettafel

De Red Dot Design Award is een van de meest gerenommeerde designbekroningen wereldwijd en wordt aan realisaties toegekend met een onderscheidende designkwaliteit. Dit jaar ontving TEAM 7 als fabrikant van hoogwaardig natuurhouten designmeubilair de prijs voor zijn buitengewone eettafel yps. En geef toe: z’is mooi!

201549141445510-yps-tisch-ei-det-gestell
Op zijn uitlopende Y-vormige poten toont de yps zich, ondanks zijn grote formaat, elegant, verheven en licht.  Een beetje zoals een sculptuur dat de ruimte een bijzondere sfeer geeft.
De Y als grondvorm voor de poten biedt een zeer stabiel standvlak en veel benenvrijheid.
Die schuin gefreesde zijkanten van het tafelblad geven de tafel direct een moderne, dynamische toets. Het gaat om kwaliteit: sensueel, echt en uiterst precies esthetisch afgewerkt.

201549141437870-yps-ei-wei-wild-bank-aye-025 Passend bij de yps tafel presenteert TEAM 7 de bijbehorende yps zitbank. En het zit ’em in de details want de bekleding met verenkern heeft een Y-vormige bestikking op de buitenkant.
De perfecte aanvulling voor dit yps ensemble is de aye stoel. Ja, een mooi geheel.

Afmetingen: hoogte 75cm, lengte 140 cm t.e.m. 250 cm, breedte 90 tot 110 cm.
Prijs vanaf € 1.411 afhankelijk van het materiaal, grootte en afwerking.

Geef toe: schoon tafelke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>