Superfront it is.

IKEA hacking. Het klinkt vreemd, misschien zelf een beetje illegaal. In werkelijkheid, het is iets wat heel veel mensen doen. Ze kopen een stuk van IKEA, nemen het mee naar huis en passen het aan aan hun eigen smaak. Het kan zo simpel zijn als een nieuwe laag verf, of zo ingewikkeld als een keukeneiland omzetten naar een prachtig badkamermeubel. Hoe dan ook, IKEAhacking is hot.
Ik doe er een klein beetje aan mee. In een eerdere post liet ik jullie kiezen welke handvaten ik moest kopen voor mijn IKEA keukenkasten. Wel, het zijn de zwarte lederen geworden met de koperen knop. Het is eens iets anders.

superfront_handle_loop_black_leather_copper
Waar heb ik ze gevonden? Bij SUPERFRONT.
Voor wie uitgekeken is op de klassieke Ikeakasten of het beu is dat de Zweedse klassiekers onder de doe-het-zelfmeubelen in zowat élke Vlaamse woonkamer opduiken, biedt het Zweedse label Superfront een eenvoudige oplossing.

superfront_leg_trestle_pitch_black

superfront_leg_clean_lean_birch_1

superfront_handle_butterfly_brass

Superfront Handle Trunk Black leather Copper

Met hun collectie van originele en ludieke handvaten, pootjes en covers voor de kasten tover je de eenvoudige ontwerpen in een handomdraai om tot kleurrijke pareltjes aangepast aan de stijl en kleurenschema’s van elk interieur.
SUPERFRONT stemt de ontwerpen van de covers, handvaten en pootjes specifiek op de kasten van de Zweedse meubelgigant af waardoor zelfs twee linkerhanden het klusje ongetwijfeld weten te klaren. Of misschien is het verstandiger om dat te schrijven nadat mijn handvaten arriveren want ze leveren ook in België.
Ze zijn vandaag besteld. Ik hou jullie op de hoogte.
Hieronder enkele foto’s van Superfront.

SUPERFRONT_0278
SUPERFRONT_0331

SUPERFRONT_0063
SUPERFRONT_0361

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>