Een kunstwerkje in plaats van gekladder op een muur.

My Sofie

Interieur en decoratie is leuk, maar het is niet het belangrijkste. Zonder te willen preken: liefde en gezondheid, daar draait het om.
Ik heb een super goede vriendin, Sofie. We kennen elkaar 26 jaar. Sofie ligt momenteel in het ziekenhuis en vecht tegen kanker. Dit blogbericht… Sorry, ik wist niet hoe er aan te beginnen maar waarom er doekjes omwinden?
Sofie en ik, wij zijn min of meer samen opgegroeid. We kennen elkaar sinds we elf zijn. We hebben straffe stoten uitgehaald toen we opgroeiden op internaat. Sofie was één van mijn vier bruidsmeisjes.  Ze is 37, een interieurarchitecte, een mega-mama van twee fantastische kinderen (en dat is een understatement) en sinds vier jaar is zij een kankerpatiënte.  Ze ligt opnieuw in het ziekenhuis voor chemo en bestraling. Sofie is een vechter en een inspiratiebron.
Ze bracht me al op fantastische ideeën voor mijn interieur (zoals een zwart/wit fotomuur van de kinderen in mijn hal) en ze doet dat nog steeds. Als ze thuis is, blijft ze creatief bezig.
Ik toon je een meesterwerkje dat ze nog niet zo lang geleden gemaakt heeft.

Nieuw behang in haar appartement. Helemaal in!

Nieuw behang in haar appartement. Helemaal in!

Een kunstwerkje in plaats van gekladder op een muur.

Een zelf gemaakt kunstwerkje in plaats van gekladder op een schrijfmuur.

sofie_strong

Voor iedereen die vecht tegen kanker en voor de families en vrienden die ermee geconfronteerd worden.

Sofie, binnenkort “Londen baby”! En dan “Marrakesh, here we come!”
Love!

x

 

2 gedachten over “My Sofie

  1. Pingback: Dan doe ik dit... en alles staat stil. - The neverending house

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>