Qbic in Amsterdam -10%

De zon schijnt. De terrassen zitten overvol. De straten zijn gevuld met fietsen. Heel de stad is gevuld met fietsen en fietsers. Jawel, ik ben toegekomen in Amsterdam.
Amsterdam is met de auto makkelijk te doen. 2 uurtjes rijden vanuit Antwerpen en je staat ik het hart van de stad.
Eenmaal in Amsterdam parkeer ik vlak bij het QBIC hotel, aan het WTC.
Als we ergens naartoe gaan proberen wij altijd te logeren in adresjes die net dat ietsje anders zijn. En het QBIC hotel… dat is eens iets anders.

met flatscreen tv

large

Het QBIC hotel is een low cost/ low service design hotel. Het is er voor iedereen die op zoek is naar een hip en stijlvol hotel voor een mooie prijs. Je betaalt gewoon voor hetgeen je krijgt, met als motto ‘de beste service is self-service’.
Centraal in al de Qbic-kamers staat de Cubi. De Cubi, of kubussen, combineren functionaliteit en comfort om je alle gemak te bieden. De badkamer beschikt over items ontworpen door Philip Starck. De Cubi heeft een comfortabel extra lang deluxe Hästensbed,  een LCD TV, high speed kosteloos draadloos internet en LED verlichting. Die verlichting kan verschillende kleuren aannemen. Je past het aan naar je eigen wensen. Je kan van je kamer zelf een discotheek maken als je dat wenst.

Er zijn drie type kamers:

De “No view room”, dit zijn kamers zonder venster.

basis1kamerDe “Basic kamer”, waar ik in sliep en heel content van was. Heel propere kamers, geen last van lawaai op de gang of luidruchtige buren en supersnel internet. Wat moet een mens nog meer hebben?

Basic room Basic room

in alle kleurtjes

guest03
De “Large room”

large medium1

Vanaf het hotel is het 2 minuutjes stappen naar de dichtstbijzijnde tram- en bushalte. Super makkelijk. Met de tram sta je in een kwartiertje op het Museumplein. Met de trein op 5 minuten van de RAI.

Je kan een nachtje in een Qbic kamer logeren vanaf 69€
En ik heb leuk nieuws. Iedereen die zin heeft om naar Amsterdam te gaan en er een nachtje te logeren kan dat in het Qbic hotel doen met 10% korting.
Wat moet je doen? Reserveer telefonisch met de vermelding The Neverending House en dan krijg je 10% korting op je overnachting.

IMG_6302YOU ARE AMSTERDAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>