Home

3 gedachten over “Home

 1. Marianne Matthys

  Hoi Mieke
  Misschien weet je niet direct wie ik ben, ik ben een nicht van Philippe.
  Wij zijn momenteel ook aan het verbouwen, en inrichten, kleuren , meubels kiezen,heerlijk nietwaar. Ik volg je blog en en ik moet zeggen dat dat je smaak qua interieur tamelijk overeenkomt met de mijne. De eiken balk aan de trap in de hoeve vindt ik ook een leuk idee. Ik heb hier een balk liggen die nog een bestemming moet krijgen, indien je een stuk wil laat het maar weten, heb hem momenteel aan een beeldhouwer beloofd maar die is er nog niet om geweest. Het voor de rappe, misschien weet jij nog iemand? Hoe rapper hij weg is hoe beter. Zou hem niet graag in stukken laten zagen om dan door iemand in de haard op te branden. Gratis en voor niks, wel zelf op te halen.

  Reageren
   1. Marianne Matthys

    Dju toch, die is momenteel in stukken van een 60cm gezaagd, om gemakkelijker naar beneden te brengen. Indien interesse, laat het weten, dan hou ik ze aan de kant voor jullie.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>