goûts et couleurs

Goûts et Couleurs

Zak je af naar Brugge (wat je een aantal keren per jaar moet toen want is, en blijft, één van de mooiste steden van de Europa) én je houdt van al het moois dat op mijn blog passeert, dan moet je stoppen bij Goûts et Couleurs,  Ezelstraat nummer 5.

In deze conceptstore voor interieur en accessoires verzamelen Ester en Bob de mooiste stukken van kwaliteitsvolle merken. En laat het nu net mijn favoriete merken zijn. Muuto, Normann Copenhagen, Hay, House Doctor, Donna Wilson, Goods, Opsmuk, en zoveel meer..

Je kent de zin “Des goûts et des couleurs on ne discute pas”? Hier is dat terecht. Je hoeft hier niet te discussiëren. Het aanbod is meer dan groot genoeg.
Dat iedereen er z’n goesting vindt is zeker want naast interieurspullen kan je er ook terecht voor leuke illustraties, coole horloges,  prachtige boeken, mooie sjaals en zoveel ander leuks.

goûts et couleurs
Goûts et Couleurs werd opgestart in april 2012 en enkele weken geleden zijn ze verhuisd naar een nieuw, eigen pand. Ik vind dat, de dag van vandaag, met het immense aanbod aan webwinkels, een dikke CHAPEAU!

Als je binnenspring besef je heel snel dat Goûts et Couleurs niet zomaar ‘nog een interieurwinkel’ is. Bob en Ester hebben een grote liefde voor het vak. Voor hen is Goûts et Couleurs in de eerste plaats een ontwerp- en adviesbureau gespecialiseerd in interieur en styling.  Ze begrijpen als geen ander dat er de dag van vandaag een overaanbod is van informatie die het soms moeilijk maakt een juiste keuze te maken bij de inrichting van je huis. Net daarvoor kan je terecht bij Goüts et Couleurs. Ester heeft een jarenlange ervaring in het vak en Bob komt uit de grafische wereld. Zij helpen je graag tijdens die zoektocht naar het ‘perfecte’ interieur en zorgen ervoor dat je je eigen stempel drukt op je inrichting.

goûts et couleurs
Geloof me, de winkel is echt een bezoek waard. Alles past er perfect samen. Het is zo’n winkel die je een boost geeft om je interieur weer wat extra TLC te geven.

Zoals ze het zelf mooi zeggen: “Wie houdt van pure, warme en natuurlijke materialen van hoofdzakelijk Nederlandse en Scandinavische origine, is bij Goûts et Couleurs aan het juiste adres.”

goûts et couleurs

Moet je niet direct in Brugge zijn? Bekijk hun website en begin alvast te dromen.
www.Gouts-et-Couleurs.be
Hier  een overzichtje van de vele mooi merken die ze aanbieden. Love love.

 

Foto's: Goûts et Couleurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>