schuifdeur

Verslaafd aan Etsy

Shop rechtstreeks bij mensen van over heel de wereld.

Zeg me alsjeblieft dat jullie Etsy kennen. Etsy is hèt wereldwijde online platform voor het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. Ik kan daar uren op surfen en dromen van al de dingen die ik ooit wil kopen.
Ik heb het eens over een luchter gehad, ewel die heb ik gevonden op Etsy.com en van zodra ik weer wat budget heb, koop ik die (na een dampkap, nog wat keukenelementen, verf,…).

Voor wie het niet kent:
In 2005 werd Etsy bedacht door de Amerikaan Rob Kalin. Deze schilder/timmerman/fotograaf wilde zijn werk via internet verkopen maar hij vond geen enkel geschikt platform. 10 Jaar geleden richtten de meeste platforms zich vooral op elektronica. Rob besloot om zelf een platform te ontwikkelen, en dit deed hij met twee anderen. In juni 2005 werd Etsy.com gelanceerd, en het bedrijf richt zich sindsdien op handgemaakte producten en vintage items. Hiermee geeft Etsy ruimte aan ontwerpers, kunstenaar, hobbyisten en kleine professionals die hun handgemaakte producten aan de man willen brengen.

Voor mij is het een onuitputtelijke bron aan inspiratie die ik graag met jullie deel. Als ik wat leuks tegen kom, stel ik het graag aan jullie voor. Zoals deze:
TheWhiteShanty
Winkeleigenaar is Seth, afkomstig uit Ohio, USA. Hij maakt prachtige “barn doors” en verkoopt mooie ijzerwaren. De kasten zijn stoer, alles is mooi. Ik vind de schuifdeuren goed meevallen qua prijs en heel belangrijk; de klanten zijn tevreden. Altijd een goede graadmeter!
Hieronder enkele foto’s, copyright TheWhiteShanty.

Etsy_rode_deur
Etsy_witte_deur
grijze_deurroze_deur
Etsy_ijzerwaren2
Etsy_ijzerwaren1
staal_hangers
salontafel
kast

schuifdeur

Als jullie leuke ‘winkels’ kennen op Etsy, stuur maar door en laat weten wat je van TheWhiteShanty vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>