bok

Een oude bok en jonge blaadjes

Ja! Mijn oude bok is gearriveerd.
Toen ik mijn ouders vertelde wat we gekocht hadden, vroeg mijn vader “of ik helemaal op mijn kop gevallen was?”. Gek hè!?
Och ja, je weet wat ze zeggen: “Les goûts et les couleurs, on ne discute pas”.  Mijn ouders kopen graag een lelijk bronzen beeld om in hun woonkamer te plaatsen en wij houden van een vintage lederen bok. De jonge blaadjes (kinderen en ja, ook mijn ventje) zijn alleszins heel enthousiast en dat is het belangrijkst.
Tot nu toe, uitgetest en goedgekeurd! Nu maar hopen dat er geen accidenten gebeuren.

Yes! My trestle has arrived.
When I told my parents what we had bought, my father asked if I had gone completely crazy?” Huh!? But hey, you know what they say: “Les goûts et les couleurs, on ne discute pas.”

 

Een gedachte over “Een oude bok en jonge blaadjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>