www.rrinterieur.be

Een salontafel om u tegen te zeggen.

Foto boven: RR interior

Jullie weten: ik hou van beton in huis maar… het moet afgewisseld worden met warme materialen. Een heel mooi voorbeeld is deze eiken salontafel. Gemaakt door de firma Van Rossum uit Nederland.
Voor eikenhout geldt dat tijd en kwaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Firma Van Rossum heeft hun kennis van eikenhout te danken aan de nauwe samenwerking met hun Franse leverancier. De mensen die daar werken, komen elke dag in het bos en kennen elke boom. Bij de veilingen door het Franse staatsbosbeheer weten zij dan ook precies wat er onder de hamer komt.
In het staatsbosbeheer in Frankrijk draait alles om beheer en vooral beheersing. Zo wordt een eik pas gerooid als deze tenminste 100 jaar oud is.
Voordat het aangekochte eikenhout richting klant gaat, ligt het eerst een jaar ongezaagd bij de zagerij te rusten. Afhankelijk van de dikte van de planken die van de stammen worden gezaagd, kan het wel vier jaar duren voordat het voor de klant gezaagde hout op transport gaat.

En dan, na al die jaren, krijg je zo een prachtige salontafel. Het is maatwerk dus volledig naar je wensen aan te passen.

You know, I love concrete in house but … it should be alternated with warm materials. A very good example is this oak coffee table. Made by Van Rossum from the Netherlands.It can be customized to your wishes.

Beam-cubes-2

Eiken salontafel – Beam Cubes

Beam-cubes-1

Eiken salontafel – Beam Cubes

Beam-cubes-3

Eiken salontafel – Beam cubes

Beam-coffee-table4

Eiken salontafel – Beam

Beam-coffee-table3

Eiken salontafel – Beam

Beam-coffee-table2

Eiken salontafel – Beam

Beam-coffee-table1-239x239

Eiken salontafel – Beam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>