Aniko Takacs

Een druk weekendje

Na een fantastisch, maar druk, weekend dat een onverantwoord laat verjaardagsdiner op vrijdag, een tornooitje touwtrekken op zaterdag en vadertjesdag, schoonmaken, wassen en strijken, struien over een rommelmarkt, naar de kermis gaan en een apero’tje, dat over gaat in een sleepover voor de kinderen, inhield op zondag, is het geen wonder dat ik lichtjes moe ben.

Vandaag op het programma: een beetje wegdromen. Wegdromen naar een warme en leuke zomer. Wegdromen naar dat droominterieur. Laat mij deze avond dromen en terwijl doen jullie misschien enkele leuke interieurideetjes op van onderstaande foto’s van Aniko.

Een van mijn favoriete social media platforms is pinterest. Ik hou ervan creatieve mensen te ontdekken en volgen. Je krijgt inspiratie en ideeën voor je eigen huis én je vangt een glimp op van wat er allemaal gaande is in de wereld.
Eén van de pinterest gebruikers die ik laatst tegenkwam is Aniko Takacs. Zij en haar partner zijn vintage liefhebbers en ze wonen in een prachtig huis in het mooie Boedapest.
Eentje om te volgen…

Geniet van jullie week!

 

Foto's: Aniko Takacs & Great Vintage Quest via pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>