1woonruimte

Vrijdagvertier: binnenkijken in 69m²

Ondertussen kennen jullie mijn stijl. Simpel Stoer.  Een interieur dat zegt eenvoudig, minimalistisch, strak, warm, zwart en wit. Maar ik ondervind stilletjes aan dat het soms meer is dan dat. Ik wil ook dat alles ontspannen aanvoelt, een beetje bohemien. Daarmee bedoel ik niet dat we voor felle kleuren, jutte en patchouli gaan maar ik wil zo’n verscheidenheid van stijlen in ons interieur. Binnen het concept van Simpel Stoer natuurlijk.
Amai, zo moeilijk als het is om dat in ons huis te creëren, zo moeilijk is het om dit aan jullie uit te leggen. Eenvoudig gezegd: ik wens een interieur dat lijkt alsof alles is  samen gegooid in een minuut“.

Omdat het niet simpel uit te leggen is, toon ik je enkele foto’s van een klein maar zeer mooi appartementje. Super tof ingericht.
Keuken, woonkamer, hal, badkamer en slaapkamer en dat allemaal op 69m².

Een overheersend wit interieur waarin al de accessoires fantastisch goed tot hun recht komen. Dat in combinatie met mooie groene muren in de woonkamer en al die coole elementen in hout en leder, de fotomuren, de lampenkapjes, de betegelde legplanken, de mengeling van verschillende stoelen,… Het plaatje klopt.

Dit huis schreeuwt persoonlijkheid! MOOI.

3koffiehoek

4zitkamer 5zitkamer2 6salontafel 7tafel 8hal 9afbeelding 10slaapkamer 11badkamer2keuken 12terras

 

 

Foto's: Fantastic Frank

Een gedachte over “Vrijdagvertier: binnenkijken in 69m²

  1. lode

    Boeken als decoratie … Altijd goed. Creëren warmte en tonen persoonlijkheid. Grote fan van Taschen … Uitgever van mooie, interessante boeken.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>